Raxalle vauhdittaa kasvuaan!  🎉  Lue lisää 👉

Tiimi

Lauri Sulanto
Toimitusjohtaja
+358 45 251 8797
lauri@raxalle.com
Tuukka Rissanen
Myynti
+358 50 364 5775
tuukka@raxalle.com
Joonas
Ohjelmistokehitys
Jonni
Ohjelmistokehitys
Kyryll
Ohjelmistokehitys
Denis
Design

Tarina

Vuoden 2021 alkupuolella Tuukka ja Lauri kohdistivat katseensa rakennusalaan. Tuukka oli ollut alalla jo pidempään, ja havainnut, että perehdytysprosessit rakennustyömailla olivat monenkirjavia, ja niissä saattaisi olla optimoitavaa. Lauri puolestaan oli työskennellyt aikaisemmin koulutusteknologian parissa, joten koulutusratkaisujen tyypillisesti kivinen tie operatiivisessa tekemisessä oli tuttua.

Parivaljakko lähti hakemaan idealleen lähtölaukauksia Kiuas kiihdyttämöohjelmasta. Ohjelman aikana yritys sai ensimmäisen maksavan asiakkaansa, jolloin tultiin tilanteeseen, että työmaaperehdytys piti viimein ratkaista tavalla, joka toimisi. Tässä onnistuttiin pienestä alkukankeudesta huolimatta, ja työmaaorganisaatiot tykästyivät nopeasti heidän päivittäistä toimintaansa helpoittavaan ratkaisuun.

Sana uudesta ratkaisusta alkoi kiiriä, ja kohta asiakkaita tuli sisään jo oma-aloitteisesti. Tässä kohtaa tultiin tilanteeseen, jossa piti ensimmäistä kertaa tehdä päätös, että kysyntään vastaamaan lähdettäisiin rakentamaan ihan oikeaa ohjelmistoyritystä.

Sillä tiellä olemme vieläkin.

Yritys kasvaa tyytyväisten asiakkaiden myötävaikutuksella, ja palvelun ominaisuudet laajenevat jatkuvasti vastaamaan yhä suurempaan määrään työmaiden haasteita.