Raxalle keräsi 150 000 € rahoituksen

Saavutimme uuden merkittävän virstanpylvään yli kaksivuotisella matkallamme loppuvuodesta 2023, kun keräsimme 150 000€ rahoituskierroksen investoidaksemme yhä nopeampaan tuotekehitykseen ja kasvuun. Saimme kierroksella mukaan joukon erinomaisia sijoittajia, jotka jakavat kanssamme yhteisen filosofian liiketoiminnan kestävästä ja pitkäjänteisestä kehittämisestä. Kierrokselle osallistuivat suomalaiset pääomasijoittajat Gorilla Capital ja Sofokus Ventures sekä joukko enkelisijoittajia, mukaanlukien rakennusalan teknologiayrityksen NordSafetyn perustajat Fredrik Löfberg ja Timo Kronlöf.

Tulemme käyttämään keräämämme pääoman tuotekehityksen vauhdittamiseen sekä kasvuun. Tiiviin asiakastyön tuloksena palvelumme ns. roadmap on rakentunut hyvälle mallille, ja olemme identifioineet useita työmaalla tapahtuvia prosesseja, joita pystymme automatisoimaan.

“Olemme saaneet asiakkaiksemme useita kymmeniä kotimaisia rakennusliikkeitä ja jatkuvan yhteistyön lomassa ymmärtäneet, että työmailla on yhä paljon työvoiman ja alihankintaketjujen hallintaan liittyviä prosesseja, joissa voimme säästää merkittävästi työmaahenkilöstön aikaa, parantaa läpinäkyvyyttä ja kehittää automaatiota.

Automaatio mahdollistaa työnjohdon ajan kanavoimisen tehokkaammin itse rakentamiseen ilman, että tärkeissä henkilöhallinnan prosesseissa tarvitsee oikoa.”

— Lauri Sulanto, Raxalle toimitusjohtaja

Vaikka rakennusala on hetkittäisesti alavireinen, näemme merkittäviä mahdollisuuksia kotimaassa sekä Euroopassa. Alan taantumasta huolimatta liiketoimintamme on kasvanut vauhdikkaasti. Tästä tulee kiittää asiakkaitamme, jotka ovat jatkuvalla luottamuksellaan mahdollistaneet kehityksen.

Tulemme jatkossakin pyrkimään asiakasymmärryksen kautta tapahtuvaan kasvuun, ja siihen mukaan saamamme sijoittajat ovat erinomaisia kumppaneita. Sijoittavat tulevat toimimaan myös erinomaisina kirittäjinä meille, sillä joukosta löytyy myös rakennusalan teknologiayrityksiä aiemmin rakentaneita henkilöitä.

“Raxalle on erinomainen esimerkki sijoitusstrategiamme mukaisesta varhaisen vaiheen kameliyrityksestä. Tiimillä on pitkä kokemus rakennusalasta, mikä mahdollistaa asiakastarpeiden syvällisen ymmärtämisen. Palvelua rakennetaan tarkasti asiakaspalautetta kuunnellen, josta osoituksena pitkäaikaiset sopimukset nimekkäiden alan toimijoiden kanssa.

Tiimi on osoittanut toimivansa pääomatehokkaasti ja rakentaa kasvupolkuaan kestävästi askel kerrallaan edeten. Olemme iloisia päästessämme mukaan Raxalle tarinaan ja auttamaan tiimiä saavuttamaan parhaan potentiaalinsa.”

— Petri Lehmuskoski, Founding Partner, Gorilla Capital

Vuosi 2024 alkaa näin ollen meillä vauhdikkaissa merkeissä, ja meillä onkin ollut jo ilo toivottaa tiimiin uusia jäseniä ja uutta osaamista, jonka tuotoksia käyttäjämme ja asiakkaamme alkavat näkemään jo tässä kuussa.

Odotamme koko porukka innolla mitä kaikkea 2024 tullessaan! On hienoa päästä tekemään tuotekehitystä vielä paremmilla resursseilla nykyisten ja tulevien asiakkaidemme kanssa.

Lauri Sulanto
Yrittäjä, toimitusjohtaja
Raxalle
April 24, 2024